Pages

Ads 468x60px

Tuesday, November 18, 2014

Aloe Juice

Γνωρίστε να ξέρετε για τη σημασία της κατανάλωσης aloe juice

 
Aloe vera είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά. Πρόκειται για φυσικό ενισχυτικά του ανοσοποιητικού που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας. Οι ελεύθερες ρίζες είναι οι ασταθείς ενώσεις που παράγονται ως αποτέλεσμα του μεταβολισμού. Μπορούν να επιτεθούν και να βλάψουν τα κύτταρα, με αυτόν τον τρόπο προκαλεί μια ποικιλία παθήσεων, καθώς όπως συμβάλλει στη διαδικασία της γήρανσης. Πόσιμο aloe juice τακτικά θα δώσετε στο σώμα σας έναν σταθερό ανεφοδιασμό των αντιοξειδωτικών και αυτό μπορεί να ενισχύσει και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Έχουν υπάρξει πολλές ανεξάρτητες και κλινικές μελέτες που εκτελούνται και έχουν δείξει πολλά από τα ίδια αποτελέσματα σχετικά με τις aloe juice παροχές όπως, άνθρωποι που έχουν πιει το χυμό αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν βρει μεγάλη ανακούφιση από πεπτικά έλκη. Άλλοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το χυμό από τα φυτά αλόη έχει συνδεθεί στη μείωση στομάχι οξύ, ως εκ τούτου, μειώνει την πιθανότητα των αλλοιώσεων του στομάχου που αποτελούν.
αλόη βέρα αντλεί τη θερμότητα από εγκαύματα, καταπραΰνει και μαλακώνει το δέρμα μόλις λίγα λεπτά μετά από να εφαρμοστεί. Καεί από τον ήλιο, ραγισμένα ή ξηρό δέρμα και γρατζουνιές να ωφεληθούμε από ένα slathering της Aloe gel. Λέγεται για να διατηρήσει την ομορφιά, απαλύνει τις ρυτίδες και φωτίζει το πρόσωπο. Έχει αναγνωριστεί εξαιρετικά για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Ο χυμός των φύλλων αλόη βέρα έχει αποτελεσματικό καθαριστικούς παράγοντες που βοηθούν στην αποτοξίνωση και την αποβολή των τοξινών. Είναι μόνο τώρα που αρχίζουμε να υλοποιηθούν οι δυνατότητές της για να ελέγξει αποτελεσματικά απώλεια βάρους σε μακροπρόθεσμη βάση.

αλόη βέρα είναι ένα πολύ δημοφιλές φυτικό φάρμακο. Το τζελ που λαμβάνεται από το κέντρο των φύλλων της aloe vera παρέχει χρήσιμες θεραπευτικές ιδιότητες. Η εξωτερική εφαρμογή του πηκτώματος παρέχει απλή ανακούφιση από κοινά προβλήματα του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, το κίτρινο χυμό από το εξωτερικό περιθώριο είναι ένα ισχυρό καθαρτικό.
αλόη είναι ένα χορτάρι κατάπληξης που ήταν γύρω για χιλιάδες χρόνια. Έχει χρησιμοποιηθεί για τις εξωτερικές και εσωτερικές προβλήματα - αναφυλαξίες δερμάτων, εγκαύματα, έλκη, εσωτερική αιμορραγία. Προωθεί επίσης κενώσεις, που βοηθά στην ανακούφιση από την δυσκοιλιότητα. Υπάρχουν πολλά αλόη Βέρα προϊόντα για να διαλέξετε. Για βέλτιστα αποτελέσματα, επιλέξτε αλόη που είναι κοντά σε αυτή του φρέσκο βιολογική αλόη ολόκληρου του φύλλου.

αλόη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ανθρώπινων δεινών για πολλά χρόνια, και αυτό έχει δει χρήση σε όλο τον κόσμο. Ενώ ίσως γνωρίζετε ως aloe vera, άλλοι άνθρωποι θα το αναγνωρίσει αμέσως ως κρίνο της ερήμου, το φυτό των εγκαυμάτων. Όπως το όνομα "κάψιμο φυτών" υπονοεί, αυτό το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να επουλώσει τις πληγές και για τη θεραπεία εγκαυμάτων. Όταν βάζετε aloe σύνθετες σε μια πληγή, αμέσως θα αναγνωρίσετε ένα δροσερό, καταπραϋντική αίσθηση ότι θα ηρεμήσει το ερεθισμένο και κοκκίνισμα σάρκα.

Κάντε κλικ αυτόν τον σύνδεσμο για να πάρει περισσότερες πληροφορίες που σχετίζονται με αλόη βέρα, καθώς και η αλόη.

smilesmilesmilesmilesmile

No comments:

Post a Comment